Ірина Романів привітала працівників Головного управління юстиції у Львівській області з Днем юриста

Ірина Романів привітала працівників Головного управління юстиції у Львівській області з Днем юриста

09.10.13 09:53 0 866
8 жовтня, заступник голови Львівської облдержадміністрації Ірина Романів взяла участь в урочистостях з нагоди Дня юриста, що відбулись в Головному управлінні юстиції у Львівській області.

Заступник голови ОДА привітала юристів із професійним святом, побажала наснаги, благополуччя та професійних звершень, а також правильно обирати цілі і впевнено їх реалізовувати.

«Професія юриста завжди була однією із найпрестижніших та найвідповідальніших професій. Юрист, як і лікар, у своїй діяльності повинен керуватись принципом «Не нашкодь», адже найчастіше саме від роботи юристів, їхньої чесності, принциповості, неупередженості та об’єктивності залежить порядок у державі й долі людей», – сказала у вітальному слові Ірина Романів.

Також вона наголосила, що обов’язок кожного юриста та працівника галузі чесно відстоювати законні інтереси громадян, захищати їх конституційні права та свободи, дбати про зміцнення української державності, боротись із злочинністю та корупцією.

За багаторічну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок в утвердження верховенства права, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди Дня юриста Ірина Романів від імені голови ОДА вручила Почесні грамоти облдержадміністрації кращим працівникам Головного управління юстиції у Львівській області.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Микола Романюк: «Центр ...
Наступна новина: На Тернопільщині взялися за ...

КОМЕНТАРІ