У Львівській області горе-господар отримав опіки під час спалювання сухостою

У Львівській області горе-господар отримав опіки під час спалювання сухостою

09.10.13 08:10 0 845
7 жовтня о 17:10 до місцевих рятувальників надійшло повідомлення, що в Рава-Руську міську лікарню був доставлений власним транспортом мешканець с. Річки Жовківського району, 1964 року народження, який під час спалювання сміття отримав опіки тіла.

З огляду на події Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до мешканців Львівщини з проханням не спалювати сухої рослинності та побутового сміття, бути вкрай обережними у поводженні з вогнем у лісових масивах та поблизу торфополів.

Кожен необдуманий та безвідповідальний вчинок під час розведення багаття містить у собі неабияку небезпеку для довкілля. Залишене без нагляду вогнище, кинутий сірник або навіть викинута скляна пляшка під променями сонця можуть спровокувати масштабну лісову пожежу, а неконтрольоване випалювання сухої стерні або побутових відходів, зокрема поблизу торфополів – затяжне, багатоденне горіння торфу. Пожежі завдають величезної шкоди довкіллю, створюють загрозу перекидання полум’я на житлові масиви та можуть призвести до некерованих надзвичайних ситуацій.

Пам'ятайте, що ваша безпека у ваших руках!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Футбольна команда ...
Наступна новина: Донецький "Металург" зіграє ...

КОМЕНТАРІ