У Львівській області проведення ярмаркових заходів з реалізації сільськогосподарської продукції

У Львівській області проведення ярмаркових заходів з реалізації сільськогосподарської продукції

09.10.13 10:38 0 893
З метою мінімізації негативного впливу на цінову ситуацію на продовольчому ринку у зв’язку з підвищенням попиту на сільськогосподарську продукцію та більш повного задоволення потреб населення, в районах області та містах обласного значення активізовано роботу з організації та проведення ярмаркових заходів з продажу сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки.

З цією метою в регіоні розроблено план-графік проведення ярмаркових заходів до кінця поточного року, яким передбачено збільшення ярмарків з реалізації сільськогосподарської продукції майже у три рази та відповідно – точок їх проведення.

На сьогоднішній день, на ринках області, спостерігається зростання наповнення торгових місць та збільшення асортименту та пропозиції обсягів продукції сільського господарства.

Важливо відмітити, що збільшення пропозиції сільськогосподарської продукції на ринках відбувається переважно за рахунок власного виробництва.

Станом на 1 жовтня 2013 року в області проведено 864 продовольчих ярмарків з реалізації сільськогосподарської продукції, що у 2 рази більше у порівнянні до аналогічного періоду минулого року.

Загалом, з початку 2013 року на ярмарках реалізовано 16,3 тис. тонн продукції на суму 85,7 млн. гривень.

До кінця 2013 року, відповідно до затвердженого графіку планується провести 627 ярмаркових заходів, а саме у жовтні – 219, листопаді – 208 та грудні – 200.

Окрім того, на оптовому ринку ТзОВ «Шувар» організовано постійно діючий ярмарок, де покупці мають можливість придбати сільськогосподарську продукцію за цінами виробника.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: "Ризик заради ...

КОМЕНТАРІ