Віктор Шемчук отримав найвищу відзнаку правничої школи Львівського національного університету ім.І.Франка

Віктор Шемчук отримав найвищу відзнаку правничої школи Львівського національного університету ім.І.Франка

09.10.13 10:55 0 822
8 жовтня у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулася Урочиста академія з нагоди святкування Дня юриста. Участь в урочистостях взяв голова Львівської облдержадміністрації, випускник школи права Франкового університету 1993 року Віктор Шемчук.

З нагоди професійного свята в Актовій залі зібралась численна аудиторія викладачів, професорського складу, аспірантів та студентів юридичного факультету, а також представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Вже традиційно для Львівського університету до Дня юриста було відзначено найуспішніших юристів, тих, хто проявив значні професійні здібності, у трьох номінаціях: «Кращий вихованець», «Кращий викладач» та «Кращий студент».

Відповідно до рішення вченої ради, декан факультету Андрій Бойко нагородив голову Львівської ОДА Віктора Шемчука найвищою відзнакою – золотим гербом правничої школи Львівського національного університету ім. І.Франка. Керівник області подякував за нагороду та наголосив, що йому надзвичайно приємно отримати визнання одного із кращих вихованців видатного Львівського університету.

«Дякую викладачам за ту науку, яку ви нам дали, а також усім, хто обрав професію юриста. Адже бути юристом для мене – це, перш за все, залишатись людиною у житті, мати достойні знання для того, щоб дотримуватися принципів правосуддя, відстоювати законні інтереси громадян, захищати їх права та відновлювати справедливість», – зазначив Віктор Шемчук та побажав майбутнім правникам безхмарного неба й широкої дороги на професійній ниві.

Зазначимо, що у номінації «Кращий викладач» нагороди отримали: доктор юридичних наук, професор, завідувач кафедри трудового, аграрного та екологічного права Пилип Пилипенко, а також куратори та представники шкіл іноземного права Університету, зокрема польської школи, школи австрійського права, німецького та американського права. У номінації «Кращий студент» нагороду отримала Федик Наталія.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Рахівщині ...
Наступна новина: Завдяки громадянину, який ...

КОМЕНТАРІ