В Житомирській області 09. 10. рятувальники проведуть комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання

В Житомирській області 09. 10. рятувальники проведуть комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання

09.10.13 10:15 0 947
9 жовтня Управління ДСНС України у Житомирській області проведе комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання Бондарівської сільської ради Овруцького району. У 2013 році на території сільської ради стався випадок групової загибелі дітей під час пожежі.

Вогнеборці проведуть роз’яснення щодо правил пожежної безпеки в опалювальний сезон для одиноких, хворих людей, інвалідів, багатодітних сімей та осіб категорії ризику. Також заплановано розповсюдження серед населення листівок та пам’яток щодо дотримання правил пожежної безпеки.

Крім того в Бондарівській місцевій школі буде проведено Урок безпеки з питань попередження пожеж, навчання діям на випадок пожежі, надання першої медичної допомоги при опіках, конкурси з дітьми на знання правил безпеки . Там пройдуть показові заняття перед учнями, педколективом та керівниками підприємств, установ населеного пункту з правил застосування вогнегасників різних типів для гасіння осередків пожеж. Також заплановано проведення практичного тренування по евакуації людей з будівлі школи, показ дій рятувальників з ліквідації умовної пожежі.

Глядачам буде представлено відеофільм з питань пожежної безпеки.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі cкільки ...
Наступна новина: Чернівці: У міській раді ...

КОМЕНТАРІ