Футбольна команда рівненських прокурорів перемогла на полі своїх кОлег з Івано-Франківщини та готується до гри у півфіналі

Футбольна команда рівненських прокурорів перемогла на полі своїх кОлег з Івано-Франківщини та готується до гри у півфіналі

09.10.13 08:09 0 971
Відбувся наступний футбольний матч в рамках щорічного турніру з футболу серед команд органів прокуратури України пам’яті колишнього прокурора Луганської області В.Солодкого.

Цього разу прокурори Рівненщини змагалися із своїми колегами – прокурорами з Івано-Франківської області.

Дружня футбольна команда з Івано-Франківщини зустріла рівненських футболістів в суботу, 05 жовтня, на спортивному стадіоні міста Калуш.

Обидві команди виявилися дуже сильними та продемонстрували майстерну боротьбу: уміло атакували, створювали чимало гольових ситуацій. Гра виявилася дуже напруженою та після спливу основного часу завершилась внічию.

Переможець визначився за результатами післяматчевих пенальті. З кінцевим результатом 4:2 перемогла команда рівненчан.

Слід зазначити, що футбольний турнір пам'яті колишнього прокурора Луганської області В.Солодкого проводиться щорічно. Футбольні команди прокуратур областей змагаються у чотирьох групах по територіальному принципу найближчого сусідства. Рівненські футболісти, виборовши першість серед команд Західної групи, вже за кілька днів будуть змагатися у півфінальній частині турніру із командою прокуратури міста Київ.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопіль: терміново ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ