У Львові казначейство не виконує платіжних доручень міської ради на понад 49 млн грн

У Львові казначейство не виконує платіжних доручень міської ради на понад 49 млн грн

09.10.13 08:25 0 830
Казначейство не виконує платіжних доручень міської ради на понад 49 млн грн. Як розповів міський голова Львова Андрій Садовий, у такій ситуації більшість комунальних підприємств міста мали б зупинитись. Однак, попри важкі умови, усі працюють.

— Ситуація є надзвичайно складною. Вона є складною у всіх містах України. В деяких містах урядники перестали виходити на роботу. В нас такого нема, усі працюють. Але це надзвичайно складний етап в житті міста. Кожна робота повинна мати свою оплату. Коли оплату не можна зробити, працювати надзвичайно складно. Тому знаходимо нестандартні варіанти, але всі ці варіанти повинні бути чітко узгоджені з чинним законодавством. — Суми непроплат – це десятки мільйонів, які ми дали на проплати і вони лежать, також частина коштів, які ми не даємо, бо просто збільшиться сума, а користі ніякої не буде. — Зараз більшість комунальних підприємств мали б зупинитись. Але чи це вихід? Чи це сприйме громада? Громада повинна отримувати обслуговування. Місто має прибиратись, дороги мають ремонтуватись. Ми зобов’язані це робити, не зважаючи на усі складності, що є. Я вірю, що ситуація виправиться, що Україна підпише угоду про асоціацію з Європейським Союзом, що відновиться співпраця з Міжнародним валютним фондом, що ми отримаємо в баланс держави ці кошти, які нам потрібні. Треба працювати у надзвичайно складних умовах. — Андрій Садовий, міський голова Львова

Як повідомили у департаменті фінансової політики, станом на 7 жовтня 2013 року казначейство не виконує платіжних доручень за рахунками міської ради на суму 49,111 млн грн.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ