У Львові заклали перший камінь під «Бельгійське містечко»

У Львові заклали перший камінь під «Бельгійське містечко»

09.10.13 12:56 0 903
Заклали перший камінь інноваційного проекту житлового комплексу під назвою «Бельгійське містечко», яке збудують на вулиці Джерельній.

— Якщо місто будується — місто розвивається. Ми з вами маємо честь жити в дуже красивому місті. Кожне нове будівництво — це як народження нового життя, і так воно є насправді. В мене є декілька побажань. — Ми отримуємо захоплення від тої архітектури, яка була збудована сто років тому. Я би хотів, щоб ті забудовники, які будують також увійшли в історію, і ці будівлі, які збудують були визнані як такі, що формують розвиток людини. Я переконаний, що наші бельгійські колеги принесуть із собою не тільки інвестиції, але й культуру виробництва. Це надзвичайно важливо . — Я дякую компанії TPF, що ви свій офіс в Україні відкрили у Львові. Я знаю, що компанія має дуже амбітні плани, і всі ті плани, які стосуються розвитку міста, ми будемо підтримувати, як депутати, так і міська влада. Ми всі очікуємо, що Україна скоро підпише асоціацію з ЄС, і наш регіон, наше місто, як найбільше велике місто до Європейського союзу, буде мати дуже великі шанси, і це будуть наші спільні шанси успіху з компанією TPF. — Андрій Садовий, міський голова Львова

«Бельгійське містечко» створене як інноваційний проект, що стане реформатором ринку житлової нерухомості Львова. Протягом трьох-чотирьох років планується зведення 9-ти будинків. В кожному будинку буде 40 квартир, а загальна площа упорядкованої території складає майже 3 гектари. Основний акцент в концепції житла в «Бельгійському містечку» поставлений на зручність, доступність, якість та енергоощадність.

Відтак, кожен власник квартири отримає:

* житло високої якості з повністю завершеним ремонтом;

* обладнані технікою та корпусними меблями кухню та ванну кімнату;

* впорядкування прибудинкової території згідно європейських стандартів комфорту;

* житло на відстані 15 хвилин ходьби до центру міста;

* будинок з інтегрованими системами енергозбереження;

* індивідуальне опалення в кожній квартирі;

* благоустрій території та багато зелених насаджень;

* просторі балкони та тераси;

* парковку з електронною системою доступу;

* власну комору для кожного мешканця в підвалі будинку площею 8 м?;

— Компанія TPF почала працювати в Україні з квітня 2011 року і після того, як ми придбали UDG, ми стали одними з 50 компаній архітекторів-забудовників, що працюють у Львові. — Ми вирішили будувати цей житловий комплекс у 2012 році. Бельгійське містечко буде налічувати 360 помешкань в 9 корпусах на території 2 гектарів. Тут буде житло для середнього класу місцевого населення, і що найважливіше, за доступними цінами. — Томас Спітаелс, генеральний директор TPF Group

Довідка

Інвестори проекту — компанії з Бельгії: Equilis та TPF Grou p. Equilis – це міжнародна компанія-девелопер, що спеціалізується на інвестиційній діяльності, управлінні активами, маркетингу та будівництві нерухомості. Equilis має у своєму списку виконаних проектів понад 200 000 м? комерційних площ та більше ніж 1 000 одиниць об’єктів житлового будівництва в Бельгії. Ще один інвестор проекту – компанія TPF Group – це одна із світових компаній лідерів у сфері консалтингу, архітектурно-проектних робіт та послуг управління проектами. Вона нараховує більш, ніж 2300 кваліфікованих працівників у 35-ти філіях та представництвах у 20-ти країнах світу, зокрема представлена в Україні компанією «ТЕ ПЕ ЕФ Україна» з головним офісом у Львові. Більше того, з жовтня 2012 TPF Group підсилилась сильною місцевою компанією «Укрдизайнгруп», яка працює на ринку з 2006 року та є широковідомою своїми різноманітними значимими об’єктами. Після того як Укрдизайн ввійшла до складу TPF Group, наші дві компанії сформували разом найбільшу в Західній Україні Архітектурно-Інженерну Проектну Організацію до складу якої входять 150 місцевих спеціалістів.

Для отримання додаткової інформації просимо звертатися в офіс архітектурно-інженерної компанії «ТЕ ПЕ ЕФ Україна» за телефоном (032) 261 47 94.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Конгресмени стурбовані ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ