Урок безпеки для малят: у Львові працівники ДАІ навчали дошкільнят дорожній абетці

Урок безпеки для малят: у Львові працівники ДАІ навчали дошкільнят дорожній абетці

09.10.13 14:08 0 1081
У Львові працівники Державтоінспекції влаштували для дошкільнят урок безпеки під відкритим небом. Близько тридцяти малюків, затамувавши подих, уважно слухали правоохоронців, ловили кожне їхнє слово. Дітлахи дізналися, як правильно переходити вулицю, про що «говорять» дорожні знаки. А ще малята мали змогу відчути себе справжніми вартовими доріг!

Свято для діточок організували працівники управління Державтоінспекції у Львівській області. Аби дошкільнята добре засвоїли дорожню абетку, правоохоронці провели для них практичні заняття у ігровій та цікавій формі.

Урок проходив у автомістечку на вулиці Пасічній. Дітки бавилися у «світлофорчика», разом із працівниками ДАІ вивчили основні жести регулювальника, засвоїли правила безпеки для велосипедистів, дізналися секрет «чарівних світлячків», які допомагають пішоходам бути помітними у темряві.

Спілкуючись із правоохоронцями, малята отримали море позитивних емоцій та радості – кожен з них зміг посидіти у патрульному автомобілі та сказати у гучномовець: «Водії, будьте уважні! На дорозі – діти!».

Насамкінець, на допитливих малюків очікував ще один сюрприз – яскравий виступ юних інспекторів руху. Школярі нагадали малечі, що дорога – не місце для пустощів і розваг, тож, аби не втрапити у біду, слід бути дуже уважними та пильними.

Веселі пісні, танці, повчальні сценки талановитих юних акторів неабияк сподобались дітворі! Сповнені вражень дошкільнята, дзвінко плескали у маленькі долоньки та дякували ЮІРівцям за виступ.

Малята пообіцяли бути дуже чемними та слухняними і ніколи не порушувати Правил дорожнього руху!

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: Оголошено результати ...

КОМЕНТАРІ