У Львові розпочався VII міжнародний турнір із водного поло на Кубок Героя України Романа Шухевича

У Львові розпочався VII міжнародний турнір із водного поло на Кубок Героя України Романа Шухевича

09.10.13 14:14 0 1065
7 жовтня 2013 року у Львові за підтримки депутата Львівської міської ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Андріяна Гутника розпочався VII традиційний міжнародний турнір із водного поло на Кубок Аквапарку "Пляж" пам'яти Героя України Романа Шухевича.

Як зазначив націоналіст, турнір на Кубок головнокомандувача УПА Романа Шухевича вже став популярним, адже щороку кількість команд-учасниць лише зростає.

Звертаючись до учасників змагань, Андріян Гутник зазначив: " Ви розпочали боротьбу за Кубок пам'яти Героя України Романа Шухевича, що вже традиційно відбувається в нас на Галичині. Роман Шухевич був не лише головнокомандувачем УПА, а ще й видатним спортовцем. Шухевич грав у волейбол, баскетбол і футбол, займався плаванням, бігом, лижним та планерним спортом. Він поєднував у собі військове мистецтво, світлий розум і великий спортивний хист. На цьому турнірі Ви також маєте можливість проявити свої найкращі сторони, тому зичу Вам легкої води і нехай переможуть найсильніші".

Нагадаємо, що VII міжнародний турнір із водного поло на Кубок Аквапарку "Пляж" пам'яти Героя України Романа Шухевича триватиме у Львові до 11 жовтня 2013 року. У змаганні візьмуть участь команди: СГ "Нойкьольн" Берлін (Німеччина); ЦОР Брест (Білорусь); ПВК Врутки (Словаччина); "Дельфін" Кишинів (Молдова); "Навігатор" Кишинів (Молдова); ШКП Кошіце (Словаччина) та "Аквапарк" Львів (Україна).

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Оголошено результати ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ