У Львівській області сокальський "Сокіл" залучив молодь до участи у змагу на знання історії рідного міста

У Львівській області сокальський "Сокіл" залучив молодь до участи у змагу на знання історії рідного міста

09.10.13 13:05 0 988
5 жовтня 2013 року в Сокалі на Львівщині члени молодіжної організації "Сокіл" провели спортивно-інтелектуальний змаг (квест). У грі могли взяти учать усі охочі випробувати себе на витривалість та знання історії й сучасного життя рідного міста. Усього було сформовано 6 команд – загалом 30 учасників.

Гра полягала у проходженні 9 завдань, які гравці отримували, відгадавши загадки. Загалом змаг тривав близько чотирьох годин. За цей час учасники встигли добряче набігатися. А ще вони мали змогу дізнатися більше нової інформації про своє рідне місто.

"Ми організовуємо спортивно-інтелектуальний змаг вперше. Думаю, що із поставленим завданням ми впоралися та організували все якнайкраще. На підготовку та на проведення заходу було витрачено не один день. Та головним є результат, яким організатори та учасники задоволені. В майбутньому плануємо й далі проводити подібні заходи. Також сподіваємося, що із кожним разом кількість учасників лише зростатиме", – зазначила одна із організаторів заходу Анастасія Копейка.

По завершенню змагу учасники мали можливість віддати шану Степанові Бандері, адже саме біля його погруддя відбулося урочисте вручення грамот та призів. Команда із шести учасників, яка здобула перше місце, отримала у подарунок поїздку в аквапарк "Пляж". Команда, яка прийшла до фінішу другою, отримала пам'ятні сувеніри.

"Я отримав море позитивних емоцій та відчуттів. Ми провели з друзями свій час активно. Самі цього не очікуючи, ми прийшли до фінішу першими і здобули перемогу. У подібній грі я беру участь вдруге. Я дуже задоволений тим, що є люди, які намагаються розважити сучасну молодь і навчити її чогось корисного", – прокоментував учасник заходу Павло Батіг.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рівненська область: межі ...

КОМЕНТАРІ