Тернопільська обласна рада профспілок закликає "регіоналів" розблокувати роботу ТВК

Тернопільська обласна рада профспілок закликає "регіоналів" розблокувати роботу ТВК

09.10.13 13:15 0 1013
7 жовтня 2013 року Тернопільська обласна рада професійних спілок звернулася до голів обласних організацій Партії регіонів, Народної та Комуністичної партій України із закликом "припинити перетягування "політичного канату", відкласти партійні амбіції" та невідкладно забезпечити участь делегованих ними членів обласної виборчої комісії у її роботі для відновлення волевиявлення громади области.

"Основною причиною блокування роботи Тернопільської обласної ради є продовження протиправної бездіяльности обласної виборчої комісії, умисне ухилення окремих її членів, зокрема від місцевих осередків Партії регіонів, Комуністичної та Народної партій України, від виконання своїх прямих обов?язків", – йдеться у відкритому листі.

"Тернопільська обласна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" підтримує звернення обласної ради профспілок. В результаті порушення окремими членами обласної виборчої комісії законодавства та Конституції, Тернопільщина – єдина в Україні область, яка й досі не має б'юджету на 2013 рік. У зв'язку з цим суттєво недофінансовано медичну, освітню та решту галузей краю. Заручниками політичних амбіцій трьох партій, які всупереч 12 рішенням судів та постанов ЦВК відмовляються вводити в обласну раду 19 депутатів, стали мешканці цілого краю. Проте комуністам, "регіоналам" та членам Народної партії України, як бачимо, байдуже до клопотів тих, хто у свій час довірив їм свій голос. Вони керуються тільки власними амбіціями. Звернення обласної ради професійних спілок – це ще один крок у боротьбі за відновлення конституційного ладу на території Тернопільщини. Це заклик тих, хто представляє інтереси сотень тисяч пересічних українців до провладних політиканів зупинитися й почати працювати, а инакше область опиниться на межі краху", – зазначив заступник голови Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" Леонід Бицюра.

Нагадаємо, 19 вересня 2013 року Тернопільська обласна організація ВО "Свобода" також підтримала звернення Тернопільської координаційної ради захисту української державности з вимогою до Президента України Віктора Януковича про виконання його конституційних обов'язків, а саме – відновлення конституційного порядку на території области та приведення дій посадових осіб органів виконавчої влади до вимог національного та міжнародного законодавства.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 11 жовтня 2013 року о 11 ...
Наступна новина: Ігор Сабій: «Влада ...

КОМЕНТАРІ