В Закарпатській області мукачівські правоохоронці затримали викрадачів риби

В Закарпатській області мукачівські правоохоронці затримали викрадачів риби

09.10.13 12:18 0 984
Із заявою про крадіжку в Мукачівський міськвідділ міліції звернувся директор Закарпатського рибокомбінату, який повідомив, що невідомі особи викрали з його ставка близько 55-ти кілограмів риби на суму майже 1750 грн.

В ході проведення розшукових заходів дільничні інспектори міліції з’ясували, що до скоєння злочину причетні 26 та 27-річні безробітні селяни. Вночі хлопці прокралися до ставка поблизу с.Залужжя Мукачівського району, звідки намагались викрасти близько 55 кг. риби. Як розповіли згодом самі зловмисники, вони знали, що ставок охороняється, проте думали, що залишаться непоміченими. Тож придбали на ринку сітку для відлову риби, взяли мішки і коли стемніло, вирішили піти на «промисли».

За «гарячими слідами» правопорушників затримав дільничний інспектор міліції. Як розповів старший дільничний капітан міліції Михайло Котубей, підозрювані раніше не потрапляли в поле зору правоохоронців, однак прагнення до легкої наживи спокусило їх.

Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрите кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Крадіям риби загрожує позбавлення волі на строк до 5 років.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: США оголосять про обсяг ...

КОМЕНТАРІ