На Тернопіллі за порушення службової та транспортної дисципліни дільничного інспектора звільнили з органів внутрішніх справ

На Тернопіллі за порушення службової та транспортної дисципліни дільничного інспектора звільнили з органів внутрішніх справ

09.10.13 12:19 0 749
Очищення міліцейських лав від недобросовісних співробітників – процес безперервний. Нещодавно за порушення службової та транспортної дисципліни з органів внутрішніх справ Тернопільщини був звільнений співробітник одного з райвідділів.

Старший лейтенант для особистих цілей користувався транспортним засобом, який з порушеннями чинного митного законодавства був ввезений в Україну. Намагаючись скрити цей факт, правоохоронець відмовився надати будь-які реєстраційні документи та документи, що підтверджували б його право на користування легковиком, а відтак намагався втекти від співробітників ДПС.

Даний факт внесено до єдиного обліку. Результати проведеної службової перевірки – за порушення службової та транспортної дисципліни, неналежне виконання вимог наказів МВС дільничного інспектора звільнити з органів внутрішніх справ.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: США оголосять про обсяг ...
Наступна новина: Луцьк: на оперативній ...

КОМЕНТАРІ