Луцьк: на оперативній нараді обговорено актуальні питання життєдіяльності міста

Луцьк: на оперативній нараді обговорено актуальні питання життєдіяльності міста

09.10.13 12:19 0 977
Під час оперативної наради Луцький міський голова Микола Романюк поінформував, що вже завершено розробку проектно-кошторисної документації на будівництво господарсько-побутової каналізації на Малоомелянівському масиві. За його словами, нині вирішується питання фінансування реалізації цього проекту.

Міський голова сподівається, що роботи з будівництва господарсько-побутової каналізації розпочнуться з початку наступного року.

Наголосив Микола Романюк й на формуванні бюджету міста на 2014 рік. Він закликав керівників структурних підрозділів надавати свої пропозиції. Однак, міський голова попередив, що мови про збільшення штатів бути не може, додаткових одиниць ніхто вводити не буде. Необхідно враховувати проблеми з фінансуванням і розраховувати свої витрати у наступному році в межах доведених кошторисів.

Звернув увагу міський голова й на питання участі у міжнародних грантах та проектах. За його словами, програма транскордонного співробітництва «Польща–Білорусь–Україна» продовжує працювати, а тому необхідно подавати свої пропозиції. Він переконаний, що це -реальна можливість отримати додаткове фінансування на вирішення тих чи інших проблем. «Минулоріч декілька проектів не добрали необхідних балів, тому необхідно їх доопрацювати і знову подавати на розгляд», - наголосив Микола Романюк.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ