ПриватБанк передав дитячій лікарні Дніпропетровська обладнання для порятунку недоношених дітей

ПриватБанк передав дитячій лікарні Дніпропетровська обладнання для порятунку недоношених дітей

09.10.13 10:27 0 2848
Дніпропетровська міська дитяча лікарня № 6 отримала нове унікальне обладнання, яке допоможе врятувати тисячі новонароджених дітей. Гроші на придбання та встановлення такого обладнання зібрали клієнти ПриватБанку в ході всеукраїнської акції "Заради життя!". За підсумками акції було перераховано більше 820 тисяч гривень на придбання найнеобхіднішого обладнання для порятунку недоношених дітей. А участь у добрій справі взяли більше 25 тисяч людей, які перерахували до фонду акції гроші в банкоматах банку або на благодійність дрібну здачу у відділеннях банку.

"Це найсучасніше медичне обладнання, яке може рятувати щороку сотні дитячих життів, - говорить генеральний заступник голови правління Приватбанку Юрій Пікуш. - У рамках акції, за яку проголосували самі клієнти, банк не тільки організовує збір коштів, а й забезпечує повний контроль за використанням грошей, проведенням тендеру, закупівлею, доставкою та роботою обладнання".

За допомогою благодійного проекту банку, партнером якого виступила Дніпропетровська благодійна організація "Сяйва веселки", Дніпропетровській 6-й дитячій лікарні передано обладнання, без якого сьогодні не можливо забезпечити виживання недоношених немовлят. У першу чергу, це шприцеві перфузори, реанімаційні столи для новонароджених, системи для неінвазивної вентиляції легенів та інше обладнання.

Благодійна програма ПриватБанку “Допомагати просто!” діє з 2010 року і дає можливість клієнтам банку брати участь у благодійних проектах, спрямованих на підтримку дітей-сиріт, тяжкохворих дітей та цільових проектах допомоги постраждалих від стихійних лих і катастроф. Зробити свій внесок у добру справу можна перерахувавши суму пожертвувань у банкоматах банку або надіславши на благодійність дрібну здачу у відділеннях банку (до 1 грн). У рамках програми “Допомагати просто!” вже зібрано 8 млн 136 тис. гривень для дитячих будинків та понад 4,5 млн. грн на цільові благодійні програми.

Всі операції в рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій, а всю інформації про кожне зарахування та подальше використання коштів можна побачити на сайті www.blago.privatbank.ua.

Прес-офісу ПриватБанку в Рівному
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: ГУ Міндоходів в ...

КОМЕНТАРІ