Через Львівську митницю Міндоходів намагаються нелегально ввезти великі партії інтернет-роутерів

Через Львівську митницю Міндоходів намагаються нелегально ввезти великі партії інтернет-роутерів

09.10.13 12:35 0 797
У зону митного контролю МАПП «Шегині» Львівської митниці Міндоходів заїхав автомобіль марки «Mercedes E300» під керуванням громадянина України. Для проходження митного контролю він обрав смугу руху спрощеного контролю «зелений коридор», який призначений для декларування громадянами товарів в обсягах, що не підлягають оподаткуванню митними платежами та не підпадають під встановлені законодавством заборони або обмеження щодо ввезення на митну територію України.
Однак під час візуального огляду у працівників Львівської митниці Міндоходів виникли підозри про наявність у багажі громадянина товарів, обов’язкових для декларування та оподаткування. У зв’язку з цим автомобіль було виведено зі смуги спрощеного митного контролю в спеціально відведене місце для митного огляду, де в його багажному відділенні було виявлено 300 інтернет-роутерів у картонних коробках.
В іншому випадку в МАПП «Краковець – Корчова» у громадянина України вилучено 40 інтернет-роутерів та 12 антен прийому/передачі радіосигналів, які він намагався ввезти з приховуванням у конструктивних порожнинах легкового автомобіля, зокрема під заднім бампером, у бокових нішах багажного відділу та під декоративною обшивкою автомобіля.
За цими фактами складено протоколи про порушення митних правил за ознаками ст.ст. 471, 483 Митного кодексу України. Товари затримано, їх вартість буде встановлено додатково.


Головне управління
МІНДОХОДІВ У Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ