ДПІ у Чернівцях: 842 бізнесмени вже відзвітували по єдиному внеску податківцям

ДПІ у Чернівцях: 842 бізнесмени вже відзвітували по єдиному внеску податківцям

09.10.13 13:13 0 1034
З 1 жовтня 2013 року Державна податкова інспекція у м. Чернівцях є адміністратором єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування. Протягом першого тижня 842 чернівецьких платників податків подали звіти про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування до органу Міндоходів.

Нагадуємо, що суми нарахованого єдиного внеску підлягають сплаті на рахунки органів Міндоходів, відкриті в Головних управліннях Державної казначейської служби України, які розміщено на офіційному веб-порталі Міндоходів у розділі «Реєстри» за адресою: http://minrd.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/111543.html.

Наказом Міндоходів від 9 вересня 2013 року №458 затверджено Порядок обліку платників єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування та Положення про реєстр страхувальників.Порядком визначено правила взяття на облік, внесення змін до облікових даних та зняття з обліку платників єдиного внеску.

Взяття на облік платників єдиного внеску здійснюється органом Міндоходів за місцезнаходженням або місцем проживання на підставі відомостей з реєстраційної картки, наданих держреєстратором. Отримані відомості надсилаються до Фонду соціального страхування від нещасних випадків для віднесення юридичної чи фізичної особи до класу професійного ризику виробництва. По його отриманні вносяться відповідні відомості до реєстру страхувальників. Датою взяття на облік вважається дата внесення платника до реєстру страхувальників.

Державна податкова інспекція у м. Чернівцях запрошує платників єдиного соціального внеску скористатись послугами Центру обслуговування платників податків ДПІ у м. Чернівцях. Бланки звітності, допомогу у заповненні та доброзичливе ставлення до кожного платника гарантуємо.


Інформаційно - комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ