Студенти ТНЕУ відвідали Головне управління Міндоходів Тернопільщини

Студенти ТНЕУ відвідали Головне управління Міндоходів Тернопільщини

09.10.13 17:36 0 1048
Вже кілька років Головне управління Міндоходів у Тернопільській області тісно співпрацює із Тернопільським національним економічним університетом, адже цей навчальний заклад є базовим з підготовки кадрового резерву для органів Міндоходів. У рамках цієї співпраці 8 жовтня в Головному управлінні Міндоходів Тернопілля відбувся «День відкритих дверей» для студентів ТНЕУ. До управління завітали студенти п’ятого курсу факультету фінансів за фаховим спрямуванням «Фінанси у системі митних органів».
Спочатку студентам розповіли про роботу Головного управління Міндоходів у Тернопільській області, його функції, завдання, структуру та сучасні сервіси. Після цього студенти відвідали із екскурсією Центр обслуговування платників податків, Галерею робіт учасників конкурсу «Податки очима дітей», а також Музей податкової служби, захоплені враження від якого залишили у «Книзі відгуків музею».
Подібні екскурсії у Головному управлінні Міндоходів Тернопілля триватимуть і надалі, тож із роботою Міндоходів ознайомляться студенти тернопільських вузів, а також учні шкіл.

Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ