Головне управління Міндоходів у Тернопільській області: Останній день подання звітності з єдиного внеску – 21 жовтня

Головне управління Міндоходів у Тернопільській області: Останній день подання звітності з єдиного внеску – 21 жовтня

09.10.13 20:11 0 1110
У рамках проведення адміністративної реформи питання адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування від органів Пенсійного фонду передано до сфери компетенції органів доходів і зборів.
Саме тому звіт з ЄСВ за вересень 2013 року потрібно подавати вже до органів доходів і зборів за місцем реєстрації.
Роботодавці подають звіт, як і раніше, протягом 20 календарних днів, наступних за звітним місяцем. Якщо останній день строку подання звіту припадає на вихідний, святковий або інший неробочий день, то останнім днем вважається перший після нього робочий день. Таким чином, граничний термін подання звіту за вересень — 21 жовтня 2013 року (20 жовтня — неділя). Юридичні особи, які не використовують працю фізичних осіб, звіт не подають.
Варто зазначити, що вся законодавча база з єдиного соціального внеску є на веб-порталі Міндоходів України, у спеціально створеному розділі «Законодавство».
При виникненні будь-яких питань щодо нарахування, сплати чи подання звітності з єдиного внеску платникам слід звертатися до Центрів обслуговування платників органів доходів і зборів за місцем взяття їх на облік як платників єдиного внеску.

Головне управління Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Головне управління ...
Наступна новина: Тернопільщина: Чи потрібно ...

КОМЕНТАРІ