В Чернівецькій області рятувальники навчають дітей правилам безпеки

В Чернівецькій області рятувальники навчають дітей правилам безпеки

10.10.13 08:08 0 974
9 жовтня працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області провели показові занняття для учнів Чернівецького професійного будівельного ліцею в обласному центру. Даний захід проводився з метою навчання дітей правилам безпеки для запобігання виникнення пожеж та нещасних випадків із дітьми. Ліцеїстам продемонстрували повчальний фільм із правилами пожежної безпеки. Далі для дітей виступив працівник Управління ДСНС України у Чернівецькій області. Він нагадав присутнім про важливість дотримання правил безпеки, а також розповів про те, як діяти у випадку виникнення пожежі, виявлення вибухонебезпечного предмету чи в інших надзвичайних подіях. Також рятувальники розповіли присутнім про важливість вміння користуватися вогнегасником, адже за його допомогою можна ліквідувати пожежу, якщо її виявлено на первинних стадіях горіння. Працівники ДСНС вручили дітям пам’ятки та листівки із правилами безпеки.

Наприкінці заходу на ліцеїстів чекав сюрприз – до їхнього закладу прибув справжній пожежний автомобіль. Рятувальники продемонстрували дітям спеціальне обладнання, за допомогою якої бійці ДСНС виконують дії за призначення. Також організаторами заходу було створено умовну пожежу, яку рятувальники оперативно ліквідували.

Слід зазначити, що проведення даних заходів є надзвичайно важливими. Завдяки їм є можливість нагадати дітям правила безпеки, закріпити їх на практиці та запобігти нещасним випадкам із дітьми.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ