На Волині затримали чоловіка, який, обстрілявши сільську раду, тримав у страху все село

На Волині затримали чоловіка, який, обстрілявши сільську раду, тримав у страху все село

10.10.13 09:10 0 1010
31-річний чоловік, добряче підігрівшись алкоголем, взяв мисливську рушницю батька і вирушив селом. «Мішенями» зловмисника стали вікна сільської ради, двох місцевих барів і лобове скло вантажного автомобіля. Його дії кваліфіковані як хуліганство.

До ратнівських правоохоронців звернувся сільський голова і повідомив про те, що в приміщенні сільради прострелене вікно. На місце події відразу вирушила слідчо-оперативна група, керівництво райвідділу, обласного управління міліції та працівники спецпідрозділів «Беркут» і «Сокіл».

– Провівши ряд заходів, чоловіка, котрий тримав у страху все село, оперативно вдалося затримати, – розповів начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Олександр Терещук. – Ним виявився 31-річний місцевий житель, котрий ніде не працював. Його відразу доставили у райвідділ, а згодом відправили у центральну районну лікарню для проходження медогляду.

Досудовим розслідуванням встановлено, що вночі він обстріляв вікна сільської ради, двох місцевих барів та лобове скло вантажівки. Окрім того, 8 вересня 2013 року приблизно о 2-й годині ночі, застосувавши грубу силу, безпричинно наніс тілесні ушкодження 40-річній місцевій жительці. Чоловік також обґрунтовано підозрюється у скоєнні крадіжки із адмінприміщення сільгосппідприємства (викрав грошей та майна на загальну суму більше 3000 гривень.

– Відносно зловмисника розпочато три кримінальні провадження: за частиною першою та частиною четвертою статті 296 (Хуліганство) і частиною третьою статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, – повідомив Олександр Терещук. – Чоловіку оголошено про підозру у скоєнні даних кримінальних правопорушень та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нині правоохоронці проводять оперативно-пошукові заходи щодо встановлення місця знаходження зброї, з якої стріляв зловмисник. Триває слідство.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирська делегація в ...
Наступна новина: На Тернопіллі допоможіть ...

КОМЕНТАРІ