Закарпаття: на Мукачівщині сім?я отруїлася чадним газом

Закарпаття: на Мукачівщині сім?я отруїлася чадним газом

10.10.13 08:22 0 1010
Ця трагедія сталася 8 жовтня в селі Великі Лучки Мукачівського району. Двоє людей загинули від отруєння чадним газом, третя учасниця пригоди, молода жінка, на щастя, вижила.

80-річну жінку та її 56-літнього сина непритомними на підлозі виявив односелець, який зайшов навідати сусідів. Поряд, у іншій кімнаті, за зачиненими дверима спала 26-річна жінка. На місце пригоди чоловік одразу викликав правоохоронців. За попередніми даними, люди отруїлись чадним газом.

Коли до будинку зайшли правоохоронці, молола жінка, яка спала у сусідній кімнаті, прийшла до себе та одразу не зрозуміла, що трапилось. Її батько й бабуся були мертвими, а в тій частині будинку, де вони мешкали, різко відчувався запах чадного газу.

Як пізніше розповіла потерпіла, вони вже тривалий час обігрівали помешкання за допомогою газової плити, яка приєднана до централізованої системи газопостачання. Всі двері й вікна в хаті були щільно зачинені, через те, ймовірно, у помешканні збирався чадний газ.

Сусіди, які виявили трагедію у будинку, розповіли, що всі троє, від бабусі до онучки, зловживали спиртними напоями. От і тепер, скоріш за все, випили зайвого й заснули, не відчуваючи запаху газу... 26-річній внучці пощастило, бо кімната, де вона спала, розташована найдальше від увімкненої плити.

Як повідомив начальник Мукачівського МВ УМВС Василь Швенда, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). По даному факту тривають досудові перевірки.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Селін: "Всі хлопці хочуть ...
Наступна новина: Організація за заборону ...

КОМЕНТАРІ