В Закарпатській області жінка отримала опіки на пожежі

В Закарпатській області жінка отримала опіки на пожежі

10.10.13 09:59 0 1006
8 жовтня о 08:52 до служби порятунку Мукачівського району надійшло повідомлення про те, що в селі Ромочевиця на вулиці Духновича горить житловий будинок. Про загорання у будівлі повідомили сусіди, які, до приїзду пожежно-рятувальних підрозділів, намагались самотужки загасити пожежу за допомогою підручних засобів.

На момент прибуття чергових варт 18-ї та 19-ї Державних пожежно-рятувальних частин вогонь уже взяв у свої «обійми» перекриття та покриття по всій площі та почав «хазяйнувати» всередині будинку. Часу на роздуми не було, адже, за словами сусідів, в будинку могла знаходитись 58-річна власниця. Не гаючи ні хвилини, рятувальники кинулись у палаючий будинок та евакуювали господиню у безпечне місце.

На жаль, жінка таки встигла травмуватись. На даний час постраждала знаходиться під опікою медиків Мукачівської ЦРЛ. Стан її здоров'я оцінюється як задовільний.

Внаслідок пожежі знищені: дерев'яне покриття та перекриття на всій площі споруди, меблі та побутова техніка, що знаходилась в середині.

Загальна сума збитків та причина пожежі встановлюється. Серед версій виникнення стихії розглядається й коротке замкнення електромережі.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Програма профілактики ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ