В Закарпатській області паління в ліжку чоловікові коштувало життя та знищеного житла

В Закарпатській області паління в ліжку чоловікові коштувало життя та знищеного житла

10.10.13 09:04 0 941
09 жовтня о 05:10 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про пожежу в селі Туриця Перечинського району. На вулиці Центральній загорівся дерев’яний житловий будинок.

На місце події поспішили вогнеборці 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини, що в м. Перечин. Коли прибули рятувальники, то вогонь вже взяв у полон майже весь будинок. Очевидці розповіли, що пожежу помітили досить пізно, коли полум’я вже виривалося назовні. Також 45-річна власниця оселі повідомила бійцям ДСНС, що в середині будинку залишився її 50-річний чоловік.

Але, на жаль, врятувати людину з палаючої будівлі вже не було жодної можливості. Окрім цього існувала реальна загроза перекидання вогню на поруч розташовану господарську споруду та сусідній житловий будинок. Але бійці служби «101» цього не допустили. О 06:30 пожежу було локалізовано, а о 09:50 повністю ліквідовано.

Збитки, заподіяні стихією, встановлюються. Фактично оселя вигоріла майже повністю. В одній з кімнат рятувальники знайшли й обгоріле тіло чоловіка власниці будинку.

Детальні обставини справи з’ясовують компетентні служби. За висновками фахівців пожежної справи, до появи «червоного півня» в оселі призвела пагубна звичка загиблого палити в ліжку. Саме за неї він і поплатився найдорожчим – життям.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Тернопілля: програма ...

КОМЕНТАРІ