В Закарпатській області під колесами машин гинуть і калічаться люди

В Закарпатській області під колесами машин гинуть і калічаться люди

10.10.13 09:23 0 899
Відразу дві автопригоди, де потерпілими стали водії двоколісних транспортних засобів, трапилися ввечері 8 жовтня на дорогах Закарпаття. В одній із них загинула людина, в іншій водій утік з місця пригоди і його тепер розшукує міліція.

Пізно ввечері в Тячівський райвідділ міліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги про те, що ними здійснено виїзд на виклик про ДТП між селами Нижня Апша та Солотвино.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Як з′ясувалося, аварія сталася близько піводинадцятої вечора. 48-річна жителька Н.Апші, керуючи автомобілем «Мерседес», повертала ліворуч, коли у неї вдарився на швидкості моторолер, за кермом якого перебував 23-річний житель села Біла Церква Рахівського району. Удар був настілки потужним, що нещасний загинув на місці пригоди.

Дана подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань, машину затримано на штрафмайданчик, а ступінь вини жінки-водія визначатиме слідство.

Того ж вечора в селі Великі Геївці Ужгородського району невстановлений автомобіль, водій якого зник з місця пригоди, скоїв наїзд на велосипедиста. 31-річний потерпілий, місцевий мешканець, опинився в лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, струсом мозку та переломом щелепи. Водія легковика (ймовірно, це був червоний «Жигуль» першої або шостої моделей) розшукує міліція, аби притягнути його до передбаченої законом відповідальності.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Маруняк очолив ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ