Хмельниччина: надано допомогу по відкриванню дверей та транспортуванню потерпілого до «швидкої»

Хмельниччина: надано допомогу по відкриванню дверей та транспортуванню потерпілого до «швидкої»

10.10.13 08:19 0 882
8 жовтня о 12:12 на пункт зв’язку 37-ї Державної пожежно-рятувальної частини надійшла інформація про те що, в квартирі по вул. Панаса Мирного 25, що у Хмельницькому, знаходиться чоловік похилого віку з попереднім діагнозом – перелом лівої берцевої кістки. 91-річного дідуся необхідно транспортувати до карети «швидкої», так як він не може це зробити самостійно.

Рятувальники оперативно прибули на місце події та транспортували потерпілого з квартири на дев’ятому поверсі до карети «швидкої».

Того ж дня, о 19:00 на пункт зв’язку 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини надійшла інформація про те, що необхідно надати допомогу з відчинення дверей у квартирі по вул. Проскурівська, що в обласному центрі. За даними міліції, в помешканні, ймовірно, перебуває літня жінка.

Рятувальники оперативно приїхали за вказаною адресою та за допомогою шанцевого інструменту відчинили вхідні двері квартири. При обстеженні місця події виявлено тіло власниці помешкання 1946 року народження без ознак насильницької смерті.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: сімом ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ