У Львівській області правоохоронці розповіли вихованцям школи-інтернату про професію міліціонера

У Львівській області правоохоронці розповіли вихованцям школи-інтернату про професію міліціонера

10.10.13 10:03 0 1041
У місті Червонограді вихованці місцевої школи-інтернату зустрілися з правоохоронцями, які розповіли їм про професію міліціонера, також відбувся спільний діалог щодо того, як запобігати підлітковій злочинності.

Працівники Червоноградського відділу кримінальної міліції у справах дітей провели зустріч з учнями Червоноградської школи-інтернату.

Метою зустрічі було формування позитивного іміджу працівників міліції серед підлітків-школярів, налагодження дієвої взаємодії між органами внутрішніх справ і шкільними закладами, а також формування правомірної поведінки та запобігання підлітковій злочинності.

Очільники відділу кримінальної міліції у справах дітей Головного управління МВС України у Львівській області розповіли дітям-інтернатівцям про роботу правоохоронців, ознайомили з основними завданнями міліції та міліцейськими буднями.

Під час спілкування правоохоронці розповіли учням про настання відповідальності за протиправні вчинки, а також відповідальність за куріння у громадських місцях та розпиття алкогольних напоїв, шкідливість вживання наркотиків, прояви хуліганської поведінки, а також про те, за які види злочинів неповнолітні можуть відбувати покарання.

Школярі мали можливість поставити запитання правоохоронцям, які в них виникали в ході проведення зустрічі. Також відбувся спільний перегляд короткометражних фільмів на правову тематику.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

За матеріалами Оксана Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Програма “Молодь ...

КОМЕНТАРІ