Львівщина: сімом підприємствам та організаціям громадських організацій інвалідів області надано пільги на оподаткування

Львівщина: сімом підприємствам та організаціям громадських організацій інвалідів області надано пільги на оподаткування

10.10.13 08:16 0 1110
9 жовтня, під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Богдана Матолича відбулося засідання комісії з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій інвалідів на отримання державної допомоги.

На розгляд комісії було подано 7 заяв від організацій інвалідів на отримання дозволу на право користування пільгами з оподаткування для підприємств та організацій громадських організацій інвалідів з 1 жовтня 2013 року.

Члени комісії проаналізували відповідність критеріям та соціальну значимість даних підприємств, організацій громадських організацій інвалідів та прийняли позитивні рішення щодо надання їм права користування пільгами з оподаткування.

Також під час засідання Богдан Матолич наголосив на розширенні повноважень членів комісії, аби в майбутньому вони могли контролювати якість роботи цих підприємств: «На наступне засідання ми зробимо аналіз роботи кожного з цих підприємств, зокрема їх фінансовий стан, збереження за особами з обмеженими фізичними можливостями робочих місць, рівня заробітної плати тощо».

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Керівник Greenpeace просить ...
Наступна новина: Хмельниччина: надано ...

КОМЕНТАРІ