Працівники поштового зв’язку Житомирщини відзначають професійне свято

Працівники поштового зв’язку Житомирщини відзначають професійне свято

10.10.13 10:33 0 979
В Україні у галузі поштового зв’язку задіяно 100 тисяч працівників, з них у Житомирській дирекції – 3200, з яких 1800 листонош. В області працюють 560 відділень поштового зв’язку, поштові перевезення здійснюють 73 автомобілі. Кожен листоноша щодня долає відстань від 10 до 20 кілометрів, а 4% поштарів – навіть більше 20-ти. Такі дані навів у своєму виступі під час урочистостей з нагоди Всесвітнього дня пошти директор Житомирської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку Олександр Нечипорук.

Житомирська дирекція впродовж останніх 10 років стабільно входить в десятку найкращих в Україні, а за висновками опитування клієнтів – споживачів послуг, яке провела одна із всесвітніх соціологічних компаній, серед 31 дирекції держави Житомирська – найкраща за культурою обслуговування та якістю надання послуг. За кількістю примірників видань на 1 тис. людей житомирські поштовики утримують 4-е місце в Україні. Протягом поточного року поштовиками області було відправлено 8 млн. листів, 700 тис посилок.

Працівників пошти у приміщенні Житомирського міського Палацу культури 9 жовтня, у Всесвітній день пошти, радо привітали заступник голови облдержадміністрації Микола Дейсан, заступник голови обласної ради Михайло Чигир, Житомирський міський голова Володимир Дебой.

Щиросердечні вітання зі святом від голови обласної державної адміністрації Сергія Рижука передав у своєму виступі Микола Дейсан. Він зазначив, що працівники поштового зв’язку щодня виконують надзвичайно важливу місію – доставляють до кожної оселі необхідну кореспонденцію, товари, а з недавнього часу допомагають у наданні адміністративних послуг. Але найголовніше в тому, що вони приносять радість, живе слово в кожну домівку, особливо цього потребують одинокі, люди похилого віку, інваліди тощо. Обласна влада підтримує роботу працівників поштового зв’язку, було укладено меморандуми про співпрацю ЖД УДППЗ «Укрпошта» з обласною державною адміністрацією і обласною радою.

Почесними грамотами облдержадміністрації, обласної ради, міської ради було відзначено кращих працівників дирекції.

Житомирська дирекція УДППЗ «Укрпошта» з метою підвищення продуктивності праці, покращення якості надання послуг та культури обслуговування споживачів підбила підсумки проведення обласного конкурсу професійної майстерності серед операторів поштового зв’язку на звання «Кращий оператор поштового зв’язку».

Так, звання «Кращий оператор поштового зв’язку» присвоєно Ніні Карпінській – оператору 2 класу відділення поштового зв’язку Житомир-14.

У номінації «Професіонал з продажу послуг» визначено Світлану Черкес – оператора 1 класу ВПЗ Новоград-Волинський-7.

У номінації «Кращий з підвищення клієнтського сервісу» нагороджено Катерину Коцюбу – оператора 1 класу ВПЗ Коростень-1.

Кращою у номінації «Майстер своєї справи» стала Оксана Касімчук – оператор 2 класу ВПЗ Ємільчине-1.

Оператор 2 класу ВПЗ Бердичів-3 Марина Романовська перемогла у номінації «Перспектива поштового зв’язку».

Кращим молодим спеціалістом визнано оператора 3 класу ВПЗ Житомир-5 Тетяну Жигало. Переможницям конкурсу вручено дипломи та грошові премії.

Представники обласної влади висловили щирі слова подяки працівникам поштового зв’язку, 92% яких складають жінки, за їх сумлінну і ефективну працю, високу професійну майстерність, людяність, доброзичливість.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На військову службу ...

КОМЕНТАРІ