На Тернопіллі на VІІI Міжнародному інвестиційному форумі будуть представлені інвестиційні проекти в галузі туризму

На Тернопіллі на VІІI Міжнародному інвестиційному форумі будуть представлені інвестиційні проекти в галузі туризму

10.10.13 09:47 0 958
Управління з питань туризму та курортів облдержадміністрації представить інвестиційні проекти в галузі туризму на VІІI Міжнародному інвестиційному форумі, який відбудеться 11-12 жовтня у Тернополі, в ТРЦ «Подоляни».

Працівниками управління підготовлений каталог інвестиційних пропозицій в галузі туризму. З туристичним потенціалом області учасники інвестиційного форуму матимуть змогу ознайомитися на експозиційному стенді «Тернопільщина туристична».

В рамках міжнародного інвестиційного форуму заплановано проведення пленарного засідання, а також коопераційних бірж. Також відбудуться: засідання клубу експертів у сфері залучення інвестицій та євроінтеграції, майстер-класи для підприємців малого і середнього бізнесу для залучення інвестицій.

Як повідомив начальник управління зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності Тернопільської ОДА Василь Кравець, на форум до Тернополя уже зголосилися приїхати представники 11 країн: Великої Британії, Італії, Польщі, Болгарії, Німеччини, Швеції, Швейцарії, Іспанії, Чехії, Кіпру та Естонії. Також запрошені представники США.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Мінагрополітики заявило про ...

КОМЕНТАРІ