Тернопілля: реконструкція котелень на Шумщині призвела до значної економії коштів на опаленні

Тернопілля: реконструкція котелень на Шумщині призвела до значної економії коштів на опаленні

10.10.13 10:20 0 999
В рамках реалізації завдань та доручень Президента України у сфері підготовки господарського комплексу до роботи в зимовий період на Шумщині відбулося виїзне засідання обласної комісії по підготовці до осінньо-зимового періоду теплових господарств області. Участь у ньому взяв перший заступник голови облдержадміністрації Микола Головач, начальник управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Марія Степанова, начальник департаменту розвитку інфраструктури Юрій Козіцький, начальника ОКП «Теплокомуненерго» В.Горніцький, начальник управління Держгірпромнагляду в Тернопільській області М.Лаба та головний спеціаліст-керівник робочої групи Міністерства регіонального розвитку Лідія Євтушенко.

Комісія відвідала дитячий садок м.Шумськ «Сонечко». Саме на цьому об’єкті введено в експлуатацію паливну з електрокотлами загальною потужністю 180 кВт. Як зазначив міський голова В.Плетюк, завдяки цим котлам планується досягти до 20% економії коштів на опалення в порівнянні з попереднім періодом.

Наступним об’єктом обстеження стала котельня по вул.Озерна,1, де завершується реконструкція та заплановано ввести в експлуатацію два комбінованих теплогенеруючих котли, що працюватимуть на місцевому паливі. Орієнтований економічний ефект від використання твердого палива місцевого залягання складатиме в порівнянні з природним газом до 430 тис.грн на рік. На уже завезено 450 м.куб. дров та 200 тонн фрезерного торфу.

За результатами виїзду у приміщенні райдержадміністрації відбулася нарада, на якій перший заступник голови облдержадміністрації Микола Головач подякував Шумщині за підготовку до опалювального сезону, а також за вчасну сплату за енергоносії. Голова райдержадміністрації В.Садовський доповів про стан реалізації завдання Президента України у сфері підготовки житлово-комунального комплексу району до зими.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопілля: програма ...

КОМЕНТАРІ