На військову службу відправили 60 призовників з Тернопільщини

На військову службу відправили 60 призовників з Тернопільщини

10.10.13 10:41 0 975
Під звуки військового маршу у рамках призовної кампанії «Осінь-2013», 9 жовтня зі збірного пункту Тернопільського обласного військового комісаріату урочисто відправлено до лав Збройних Сил та інших військових формувань України 60 призовників з Тернопільщини.

Крім родичів, близьких і друзів, проводжати тернополян до війська прибув міський голова Тернополя Сергій Надал. Очільник міста разом з в.о. Тернопільського обласного військового комісара Романом Галаком вручили кожному призовнику «солдатські набори» (засоби гігієни, блокноти і ручки) та побажали успішної служби.

«Нажаль, українська армія переживає не кращі часи. Але українці завжди з повагою ставились до військових. На різних етапах історії при першій же нагоді створювали власні збройні формування. Вірю, що кращі часи сильного, технічно оснащеного, фізично і морально вишколеного, високоавторитетного українського війська - не за горами. Армія - один з найважливіших символів сильної державності. Від майбутнє армії залежить також і від цих юнаків, – зауважив Сергій Надал. – Тож нехай в українських воїнів і у майбутніх солдатів буде міцне, справді богатирське здоров'я, справна зброя і гідні приклади для наслідування у захисті національної безпеки. Бажаю вам натхненного служіння народу. Нехай вашу службу супроводжують патріотизм, сумління і честь. Бажаю добробуту вашим родинам. Нехай Господь наділить вас своїми ласками і щедротами».

Після завершення призовної кампанії у військах служитиме 260 тернополян. 100 – у Збройних Силах України, 160 – в інших військових формуваннях: державній службі спеціального транспорту та Міністерстві внутрішніх справ.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники поштового ...
Наступна новина: Львівщина прийматиме VI та ...

КОМЕНТАРІ