Вихованець тернопільської музичної школи підкорив Італію грою на баяні

Вихованець тернопільської музичної школи підкорив Італію грою на баяні

10.10.13 08:34 0 964
Тернополянин Богдан Коваль зайняв перше місце в італійському конкурсі акордеоністів і баяністів Citta di Lanchanо. 9 жовтня відзнакою міськради переможця вшанував міський голова Сергій Надал.

За період літніх канікул хлопчик встиг завоювати перші місця на міжнародних конкурсах у Кіровограді, Дрогобичі, а також гран-прі у конкурсі на Тернопіллі. Запрошення виступити за кордоном юний тернополянин отримав під час конкурсу у Дрогобичі.

За перемогу міський голова 9 жовтня відзначив учня відзнакою, його наставника - подякою. Слова вдячності міський голова висловив також матері, яка прийшла на засідання виконкому з сином.

«Спасибі, що виховуєте гордість нашого міста. Саме ви допомагаєте розвивати талант, даний Богом, саме ви пильнуєте, аби дати йому належну оправу. Тернопіль – багатий на таланти. І це дуже тішить, адже діти – наше майбутнє, їхні таланти – майбутнє нашого міста, нашої країни», - зазначив Сергій Надал.

Очільник міста побажав талановитому музиканту успіхів та додав, що переможцю конкурсу та його наставнику зі спеціального фонду міськради виплатять стипендію.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Китай закликав до ...
Наступна новина: У МВС відбулася зустріч ...

КОМЕНТАРІ