За пошук кохання в Інтернеті жінка ледь не поплатилася життям

За пошук кохання в Інтернеті жінка ледь не поплатилася життям

10.10.13 08:11 0 848
Потерпілу 32-річну жінку було доставлено до реанімаційного відділення Гребінківської центральної районної лікарні з численними травмами. Її, неподалік колій в місті Гребінка в безконтактному стані, лежачою на холодній землі, виявили громадяни, які поспішали на потяг. Для затримання нападника правоохоронцям знадобилося лише декілька годин.

Близько 1-ї години ночі до Гребінківського райвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевих мешканців про те, що поблизу залізничних колій лежить жінка. Миттєво на місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу на чолі з начальником Андрієм Замахіним. З’ясувалося, що жінка подає ознаки життя, тож правоохоронці одразу викликали швидку медичну допомогу. Завдяки оперативним діям міліції та лікарів жінці надали невідкладну медичну допомогу і вона лишилася живою.

Начальник Гребінківського райвідділу міліції Андрій Замахін говорить: «Міліція негайно почала пошуки зловмисника. Вже за кілька годин нам стало відомо, що кривдником жінки виявився її 34-річний співмешканець. Зясувалось, що напередодні події, ввечері, чоловік та жінка випивали спиртні напої в компанії друзів. Повертаючись додому напідпитку, між парою виник конфлікт на ґрунті ревнощів. Під час словесної перепалки співмешканець раптом почав наносити удари по тілу коханої, у тому числі й по голові. Залишивши її в безпорадному стані, кривдник пішов додому».

Також з’ясувалось, що чоловік є мешканцем міста Кременчук. Він нещодавно повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за аналогічний злочин. Познайомилася пара через Інтернет, коли чоловік відбував покарання. Звільнившись на волю, він приїхав до жінки в Гребінку, де вони почали разом жити та працювати на одному підприємстві.

Наразі головний підозрюваний затриманий та дає свідчення в міліції. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України – тяжке тілесне ушкодження. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

ВЗГ УМВС України

в Полтавській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Збірна України U-21 ...
Наступна новина: Після неодноразових ...

КОМЕНТАРІ