Львівщина прийматиме VI та VII етапи чемпіонату України з гірських автоперегонів

Львівщина прийматиме VI та VII етапи чемпіонату України з гірських автоперегонів

10.10.13 10:46 0 953
11-13 жовтня 2013 року під патронатом Львівської обласної державної адміністрації та Львівської міської ради на Львівщині відбудуться VI та VII етапи чемпіонату України з гірських автоперегонів.
Організатори змагань: Автомобільна федерація України та Галицький автомобільний клуб.
З метою проведення змагань на високому організаційному та спортивно-технічному рівні підписано доручення голови обласної державної адміністрації від 16 вересня 2013 року № 112/0/6-13.
У змаганнях візьмуть участь близько 30 екіпажів з усіх областей України.
VI етап чемпіонату України з гірських автоперегонів відбудеться 12 жовтня на трасах Верецького перевалу у Сколівському районі Львівської області. Цей перевал з трикілометровим асфальтним покриттям, з 13 поворотами й з перепадом висот до 91 м, є надзвичайно цікавим для усіх учасників автомобільних змагань.
А заключний VII етап чемпіонату України з гірських автоперегонів заплановано провести 13 жовтня 2013 року у місті Львові поблизу парку Високий Замок. Траса «Високого Замку» стала відкриттям минулого сезону, адже раніше гірські перегони в межах міста були можливими лише в АР Крим. Довжина траси у Львові дорівнює двом кілометрам, має чимало складних ділянок, вузьких місць, де асфальтне покриття чергується з бруківкою й де пілотам доведеться проявити неабиякі спортивно-технічні навики. Саме львівський етап привертає чималу увагу автоспортсменів, глядачів та представників ЗМІ.
При цьому варто зауважити, що у 2012 році Львівщина успішно провела три етапи чемпіонату України з гірських автоперегонів. Відтак автоспорт у Львівській області має достойні надбання, а проведення етапів чемпіонату України з гірських автоперегонів саме на Львівщині вже набуло рис славної спортивної традиції.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На військову службу ...
Наступна новина: Фестиваль ...

КОМЕНТАРІ