На Херсонщині міліціонер ДСО врятував з пожежі працівницю супермаркету

На Херсонщині міліціонер ДСО врятував з пожежі працівницю супермаркету

10.10.13 08:10 0 889
У Херсоні, недільного вечора на пункт централізованого спостереження Державної служби охорони надійшов тривожний сигнал КТС одного із великих торгових супермаркетів міста.

Бійці спеціального підрозділу груп затримання ДСО прибули на місце тривожного виклику менш ніж за три хвилини. Міліціонери зайшли до торгового центру та ще в процесі усного опитування персоналу закладу ясно зрозуміли, що причиною виклику є надходження їдкого диму. Швидко зорієнтувавшись в обставинах та проаналізувавши ситуацію бійці викликали пожежну служби МНС і почали евакуацію присутніх громадян, одночасно обстежуючи територію супермаркету. У магазині були присутніми близько п’ятдесяти людей - відвідувачі та персонал. Коли всі громадяни були евакуйовані з задимленого торгового приміщення, молодший iнспектор спецiального пiдроздiлу груп затримання батальйону мiлiцiї УДСО старший прапорщик мiлiцiї Вiталiй Савченко вирішив перевірити ще й підвал магазину.

Інтуїція і професійне чуття не підвели міліціонера ДСО - в підвальному приміщенні супермаркету, в геть неможливій для дихання обстановці він виявив напівпритомну жінку - працівницю магазину.

За словами начальника центру технічної охорони УДСО при УМВС України в Херсонській області Артема Ільяного, тривожні виклики з датчиків пожежної сигналізації надходять регулярно та в обов’язковому порядку на місця спрацювань направляються групи затримання ДСО. У більшості випадків миттєве реагування на спрацювання сигналізації пожежної безпеки допомагає не тільки зберегти майно, але й іноді й врятувати життя людини.

УДСО при УМВС України

в Херсонській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Збірна України U-21 ...

КОМЕНТАРІ