За 9 місяців міліція розглянула більше 15 тисяч запитів на інформацію

За 9 місяців міліція розглянула більше 15 тисяч запитів на інформацію

10.10.13 12:27 0 1015
Про це свідчать результати аналізу масиву запитів на інформацію, що надійшли до МВС України протягом 9 місяців 2013 року.

До правоохоронців надійшло понад 15 тисяч запитів на інформацію. Із загальної кількості отриманих запитів – 8,8 тисяч були задоволені та майже по 4 тисячам –працівниками міліції надано ґрунтовні відповіді.

Значну кількість запитів на інформацію, майже 2 тисячі, працівники міліції отримали від громадян та трохи більше 4 тисяч – від юридичних осіб. 9,9 тисяч запитів надійшли до МВС поштою, понад 1,5 тисячі – електронною поштою та 3,3 тисячі були отримані на особистому прийомі керівного складу відомства.

Найбільш запитувані види інформації – правова (більше 1,9 тисяч), статистичного характеру (майже 4,5 тисячі) та інформація про роботу і послуги (489).

Крім того, протягом 9 місяців поточного року до Управління зв’язків із громадськістю МВС України електронною поштою та факсом надійшло майже 900 інформаційних запитів від представників засобів масової інформації. Такий спосіб отримання інформації дає можливість швидко та ефективно опрацьовувати запити і оперативно надавати відповіді.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олег Тягнибок: ...
Наступна новина: За фальсифікацію пільгового ...

КОМЕНТАРІ