Прем’єр-міністр України привітав українську збірну з перемогою на ІХ Чемпіонаті світу з пожежно-рятувального спорту

Прем’єр-міністр України привітав українську збірну з перемогою на ІХ Чемпіонаті світу з пожежно-рятувального спорту

10.10.13 13:05 0 943
Прем’єр-міністр України привітав збірну команду України з перемогою на ІХ Чемпіонаті світу з пожежно-рятувального спорту «Чинджу-2013». Про це Микола Азаров сказав на засіданні Уряду в середу, 9 жовтня.

«Я з великим задоволенням вітаю з перемогою збірну команду України з пожежно-рятувального спорту, яка стала чемпіоном світу, посівши перше загальнокомандне місце на ІХ Чемпіонаті світу, що проходив у Південній Кореї. Наші рятувальники переконливо підтвердили свій високий рівень професійної та спортивної майстерності, випередивши команди чотирнадцяти країн. Дуже приємно знати, що такі професіонали працюють у Державній службі України з надзвичайних ситуацій», – підкреслив Прем’єр-міністр України.

Нагадаємо: українська збірна здобула першість на IX Чемпіонаті світу з пожежно-рятувального спорту «Чинджу-2013», що проходив протягом 3-5 жовтня в Республіці Корея. У змаганнях брали участь найсильніші команди з 15 країн Європи та Азії, таких як: Німеччина, Росія, Латвія, Білорусь, Чехія, Туреччина, Монголія та ін. У підсумках змагань українці посіли перше місце, збірна Білорусі – друге, збірна Чехії – третє.

Державна служба України

з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: США зменшують обсяг ...
Наступна новина: Уряд врегулював формування ...

КОМЕНТАРІ