У Львові відбудеться музична пригода для дітей Beats4Kids

У Львові відбудеться музична пригода для дітей Beats4Kids

10.10.13 10:52 0 1012
Львівські діти стануть учасниками музичного проекту, в ході якого вони спершу створюватимуть небачені досі музичні інструменти, після чого зіграють на них концерт. Відбудеться концерт у Палаці культури ім. Гната Хоткевича у четвер, 10 жовтня о 17.00 год. Вхід вільний.

Керівником проекту є Міхал Літвінєц, польський музикант, співавтор вже відомого львів’янам аудіо-перформансу зі світовою славою STOLIK/THE TABLE.

Під час заходу дітей будуть вчити та показувати, як створювати інструменти із предметів, що їх оточують. Серед таких речей будуть і скляний посуд, і пластикові пляшки, і велосипедні колеса та багато іншого. Під керівництвом Міхала Літвінца діти перетворяться на майстрів-конструкторів складних та фантастичних музичних приладів. Після чого усі зможуть відчути себе музикантами справжнього, неповторного оркестру і виступити на сцені.

— Інструментами служить практично усе, чим можна видавати звуки. Незвичні інструменти та звуки, які вони видають, можна буде побачити та почути на концерті. Цей проект дає нам змогу подивитись на світ з мистецької точки зору та зрозуміти, що середовище, яке нас оточує, здатне звучати та передавати емоції. — Ігор Мартиненко, директор міського Палацу культури ім. Гната Хоткевича

— Дітей без таланту не буває, треба лише знайти його та дати можливість розкритись. — Ігор Мартиненко, директор міського Палацу культури ім. Гната Хоткевича

Довідка

Міхал Літвінєц — співавтор аудіо-перфомансу STOLIK/THE TABLE, відзначеного численними нагородами у Польщі, а також Німеччині, Франції, Нідерландах, Іспанії, Ізраїлі, Ірландії, Великобританії, Австралії, Гонгконгу та ін.

Учасник гурту Kormorany, що співпрацює із визнаним на міжнародному рівні театром KLINIKA LALEK та хеппенінг-рухом Orange Alternative. Саксофоніст, спеціаліст із різних етнічних інструментів та аерофонів, пише музику для театру. Досвід роботи з дітьми здобував, читаючи лекції про незвичайні інструменти в середніх школах.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ