Львів: «Школа дизайну та макетування» запрошує дітей на заняття

Львів: «Школа дизайну та макетування» запрошує дітей на заняття

10.10.13 12:53 0 2343
У Львові діє дитяча «Школа дизайну та макетування». Такий проект організовують для маленьких львів’ян Дитячі клуби Шевченківського району. Заняття в рамках «Школи дизайну та макетування» відбуваються щочетверга з 16.00 до 19.00 год. за адресою: вул. Замарстинівська, 71 (клуб «Дозвілля»).

В рамках Школи кожен маленький митець вивчатиме ази дизайну, створюватиме об’ємні елементи з підручних матеріалів, а також візьме участь у розробці дизайну загального макету. Серед спільних композицій, які формуватимуться в «Школі дизайну і макетування», є «Замарстинів очима дітей», «Різдвяна шопка».

— Ми хочемо ознайомити дітей з дизайном, макетуванням як із видом мистецтва, а також допомогти розвинути просторове мислення у малечі. Під час занять діти створюватимуть об’ємні фігури та макетні форми, що сприятиме вихованню терпіння і акуратності. — Андрій Воронін, педагог-організатор УДЮМК Шевченківського району

Заняття в «Школі дизайну та макетування», як і в гуртках Дитячих клубів Львова — безкоштовні. Більше інформації про проект «Школа дизайну та макетування» можна отримати за номером телефону 0987438953.

Перелік безкоштовних гуртків Дитячих клубів Львова можна переглянути на сайті www.city-adm.lviv.ua (Рубрика «Каталог» — «Освіта» — «Дитячі клуби — мережа УДЮМК»)

Про це повідомили у Львівській міській раді

PS: Читайте також як зробити ремонт та вибрати якісний дизайн інтерєру.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ