Львів візьме участь у ІІ київському міжнародному туристичному форумі

Львів візьме участь у ІІ київському міжнародному туристичному форумі

10.10.13 13:25 0 1004
Впродовж 10-12 жовтня в Україні відбудеться ІІ київський міжнародний туристичний форум, під час якого будуть обговорені питання розвитку туризму в Україні.

У відкритті Форуму візьмуть участь Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул, Генеральний секретар Всесвітньої туристичної організації ЮНВТО Талеб Ріфаї, Голова Делегації Європейського Союзу в Україні Ян Томбінські, Посол Німеччини в Україні Кристоф Вейл та Президент Американської торгівельної палати в Україні Хорхе Зукоскі.

В рамках Форуму планується спільне засідання Ради представників регіонів сфери туризму та курортів і Ради туристичних міст України, учасники якого обговорять питання розробки Державної цільової програми розвитку туризму та курортів в Україні до 2022 року.

Під час Форуму заплановано також низку інших заходів, зокрема, засідання міністрів туризму країн Організації Чорноморського економічного співробітництва (ОЧЕС), представлення експозиції туристичних та курортних можливостей регіонів України (Міжнародна курортна виставка «Україна – цілий рік»), а також представлення проекту «Олімпійська надія. Зимові Олімпійські Ігри 2022 року в Карпатах» та Євробаскет–2015.

Поза тим, в рамках Форуму відбудеться дискусія за участі міністрів туризму держав ОЧЕС щодо активізації туризму в акваторії Чорного моря на тему «Регіон Чорного моря. Спільні кордони – спільні рішення».

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ