"100 кращих товарів Хмельниччини"

10.10.13 13:00 0 1026
Здорова конкуренція завжди сприяє підвищенню якості товарів і послуг та, так би мовити, грає на руку споживачу. Адже постійне прагнення до самовдосконалення підвищує рівень вимог до самого себе і змушує не відставати інших. Саме на розвиток такої конкуренції, висвітлення власних здобутків на ринку товарів і послуг спрямований Всеукраїнський конкурс якості продукції «100 кращих товарів України». в обласному центрі в приміщенні Хмельницької торгово-промислової палати відбулася виставка «Кращі товари та послуги Хмельниччини», яка являється регіональним етапом зазначеного Всеукраїнського конкурсу.

Головою регіональної конкурсної комісії є заступник голови обласної адміністрації Леонід Гураль. Варто зазначити, що цьогорічний конкурс є ювілейним, десятим за рахунком. Це єдиний державний конкурс, який не носить комерційного характеру і є неприбутковим. Організатори конкурсу ставлять за мету насичення ринку високоякісною вітчизняною продукцією та стимулювання добросовісного виробника, його ділової активності. «Наше головне завдання полягає в тому, щоб люди знали – "100 кращих товарів України" – це не комерційний бренд, а справжній вияв якості, яка досягається кропіткою роботою і виробника, і постачальника, практично усіх учасників економічного господарювання» – зазначив Леонід Андрійович.

За десятиріччя проведення конкурсу в ньому брали участь практично всі найпотужніші підприємства області. Ці своєрідні змагання довели необхідність свого існування та набули великої популярності не лише у виробників і тих, хто надає послуги, але й у споживачів. Адже вони знають, що з року в рік у цьому конкурсі якості приймають участь справжні лідери виробництва.

Не став винятком і нинішній рік. Регіональна конкурсна комісія, оцінивши досягнення учасників, визначила імена переможців. Це почесне звання отримала продукція та послуги 46 підприємств області. Зовсім не випадково підприємства Хмельниччини неодноразово виборювали перемогу на загальноукраїнському рівні конкурсу. Для багатьох із них це стало своєрідною перепусткою у світ великого бізнесу. Адже перемога в такому змаганні кращих із кращих може свідчити тільки про одне – вміння працювати у сучасних умовах, досягати вершин досконалості і щодня доводити свою конкурентоспроможність.

Ось і у цьому році 3 підприємства Хмельниччини на державному рівні отримали почесне звання переможця. Одним з них є і державне підприємство «Новатор». «Хочу відмітити, що вибороти ці звання було досить непросто, адже у конкурсі брало участь 246 підприємств різних галузей економіки з 272 видами продукції з усіх регіонів України, але ви зуміли гідно представити Хмельниччину на загальнодержавному рівні» – наголосив Леонід Гураль. Ознайомившись із надбанням підприємців, яке вони презентували на виставці, заступник голови адміністрації нагородив переможців регіонального етапу конкурсу.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Правоохоронці Волині ...

КОМЕНТАРІ