В Івано-Франківській області захистити міліціонера, аби він захистив свій народ

В Івано-Франківській області захистити міліціонера, аби він захистив свій народ

10.10.13 13:02 0 947
В обласному УМВС відбулася розширена нарада обласного комітету професійної спілки працівників органів внутрішніх справ. Підсумки роботи за дев’ять місяців, план роботи, зміни до бюджету на 2014 рік та ще ряд питань було внесено та розглянуто в порядку денному.

На засіданні працівники профспілки розповіли про створення ще однієї первинної організації, до складу якої планується включити ветеранів міліції та ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Перший заступник начальника УМВС Василь Фелик відзначив усю важливість роботи професійної спілки. Полковник міліції зазначив, результати роботи цієї організації – відмінне забезпечення соціального захисту особового складу, надання допомоги правоохоронцям, які знаходяться на лікуванні, а також виділення коштів на культурні та спортивні заходи.

На до складу обласної профспілкової організації входить 32 осередки, які нараховують у своїх лавах понад 2330 членів.

Начальник управління кадрового забезпечення полковник міліції Роман Савчук звернув увагу на роботу профспілкових організацій із молодими спеціалістами. За словами керівника, важливою буде участь профспілки в становленні інституту наставництва, який активно функціонує в обласному УМВС.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ