Активісти ВК

Активісти ВК "НАСТУП" пікетуватимуть Львівське обласне управління міліції

10.10.13 11:16 0 1100
Сьогодні, 10 жовтня, біля Львівського обласного управління міліції зберуться представники міського осередку ВК "НАСТУП" та небайдужі городяни та проведуть пікет супроти міліціянтів, котрі побили та поглумилися над жителем Львова Дмитром Флекманом.
Активісти вимагатимуть об`єктивного розслідування фактів побиття жителя Львова та вимагатимуть відсторонити міліціянтів від займаних посад без права поновлення в правоохоронних органах.

Також активісти вимагатимуть навести лад в правоохоронних органах Львова та Львівської області та зупинити тортури в міліції.

Нагадаємо, у ЗМІ 7 – 8 жовтня з’явилася інформація про те, що у Львові 1 жовтня працівники Львівського міського управління міліції побили та чинили тиск на львів’янина на ім’я Д. Флекман. Працівники міліції вимагали від чоловіка 10 тис доларів, били його та справили на нього природню потребу.
За словами самого Д.Флекмана міліціянти не лише його "били та глумилися, а й погрожували кримінальною відповідальністю та зберіганням наркотиків".
До слова, вчора, 9 жовтня, головний міліціонер Львівщини наголосив, що вразі, якщо факт побиття Дмитра Флекмана в міліції не підтвердиться, то проти нього можливо відкриють кримінальне провадження через надання умисно неправдивих свідчень.
Окрім того, прокуратура у Львові вже порушила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 КК України за фактом вилучення нарковмісної речовини - крапель для очей, які містили «Бупренофрин» (наркотичний анальгетик), який відноситься до наркотичних засобів, облік котрих в Україні обмежений і рецептурний.

ПРЕС-СЛУЖБА ВК "НАСТУП"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Fitch присвоїв ПриватБанку ...
Наступна новина: Прокуратура міста ...

КОМЕНТАРІ