На Буковинському кордоні попереджено незаконне переміщення психотропних речовин

На Буковинському кордоні попереджено незаконне переміщення психотропних речовин

10.10.13 13:23 0 1395
Вчора, в пункті пропуску для залізничного сполучення «Вадул-Сірет – Вікшани» митного поста Вадул-Сірет Чернівецької митниці Міндоходів, під час здійснення митного контролю, у громадянина Республіки Румунія було виявлено не задекларовані 870 таблеток лікарського засобу іноземного виробництва «DIAZEPAM» із вмістом психотропної речовини діазепам загальною вагою 87 грам.
Для переміщення вказаного лікарського засобу митниці не було надано жодних дозвільних документів.
До правоохоронних органів України в Чернівецькій області направлено Повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки злочину за ст.307 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.
Чернівецькою митницею Міндоходів на постійній основі вживаються заходи з метою протидії незаконному переміщенню через митний кордон України наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів, прекурсорів.
Так, з початку року співробітниками митниці виявлено 523 факти незаконного переміщення лікарських засобів (препаратів) з вмістом наркотичних засобів, ліків, лікарських препаратів з вмістом наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів та 3 факти наркотичних речовин (макової соломки)вагою майже 2кг.


Прес-служба Головного управління
Міндоходів у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Організація економічної ...
Наступна новина: Львів візьме участь у ІІ ...

КОМЕНТАРІ