Українці та поляки радились щодо налагодження ритмічності руху через кордон

Українці та поляки радились щодо налагодження ритмічності руху через кордон

10.10.13 11:24 0 1022
Днями на польській частині пункту пропуску «Медика – Шегині» відбулась зустріч польських та українських митних і прикордонних служб з представниками Асоціації автомобільних перевізників обох країн. Темою зустрічі була оцінка моніторингу ситуації на польсько-українському кордоні. Львівську митницю Міндоходів представляв заступник начальника Юрій Стороженко.
Під час засідання представники служб, які працюють на польсько-українському кордоні, докладно проаналізували транскордонний рух з 8 липня по 4 серпня. Упродовж цього періоду в кожному з прикордонних переходів працювали польсько-українські робочі групи, метою яких було контролювати і підтримувати потік трафіку, або виявити і усунути причини накопичення та час очікування пасажирів під час прикордонних та митних формальностей. Сторони наради спільно підтримали позицію, що ці групи будуть продовжувати стежити за різними пунктами перетину кордону та контролювати прикордонний рух. Також під час цієї зустрічі були представлені зміни до Шенгенського законодавства та правові аспекти для управління прикордонного контролю в одному місці на території сусідньої країни. Всі привітали таку ідею.
Підбиваючи підсумки зустрічі, представники митних та прикордонних польських та українських служб, а також перевізники спільно підкреслили необхідність подальших кроків для поліпшення плавності руху на кордоні.


Головне управління
МІНДОХОДІВ У Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Головне управління ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ