Чернівці: Заява про наміри

Чернівці: Заява про наміри

11.10.13 09:16 0 1017
1. Інвестор (замовник): Чернівецька міська рада.

Поштова і електронна адреса: 58002, м. Чернівці, Центральна площа,1, тел. (0372)52-59-24, тел./факс 55-35-39, E-mail: document@rada.cv.ua.

2. Місце розташування майданчиків (трас) будівництва (варіанти): Водозабір «Митків», станція доочищення «Вікно», магістральний водогін з Шубранця до р. Прут, підземний водозабір «Магала», підземний водозабір «Біла», підземний водозабір «Рогізна+Очерет+Ленківці-1»Реконструкція насосних станцій підкачки, реконструкція резервуарів «Чапаєва», водозабір «Кварц».

3. Характеристика діяльності (об’єкта): «Реконструкція систем водопостачання у м. Чернівці. 1 черга» для «Проекту муніципального водного господарства м. Чернівці, стадія I». Належить до об’єктів, що становлять підвищену екологічну небезпеку. Транскордонний вплив відсутній.

4. Соціально-економічна необхідність планованої діяльності: Реконструкція систем водопостачання позитивно вплине на забезпечення м. Чернівці питною водою: підвищення надійності, зменшення аварійності в роботі системи видобутку, подачі і розподілу води, зменшення енергоспоживання та втрат і витрат води.

5. Потреба в ресурсах при будівництві і експлуатації: земельних немає потреби; сировинних – відсутні; енергетичних – передбачено використання існуючих електричних мереж ; водних – від існуючих джерел водозабору ; трудових – будівельні роботи виконуватимуться спеціалізованими організаціями, під час експлуатації – працюючий персонал у відповідності до технологічних процесів.

6. Транспортне забезпечення : При будівництві – доставка персоналу, будівельних матеріалів та конструкцій здійснюватиметься існуючими автомобільними дорогами.

7. Екологічні та інші обмеження планованої діяльності за варіантами: у проекті будуть враховані екологічні, санітарно-гігієнічні, протипожежні, містобудівні й територіальні обмеження згідно діючих нормативних документів.

8. Необхідна еколого-інженерна підготовка і захист території за варіантами: не потребується.

9. Можливі впливи планованої діяльності (при будівництві й експлуатації) на нав¬колишнє середовище: клімат і мікроклімат – вплив не передбачається; повітряне – на стадії реконструкції та будівництва викиди відпрацьованих газів транспортних засобів, пил, шум, вібрація, на стадії експлуатації викиди в атмосферне повітря забруднюючих речовин не передбачається; водне – вплив не передбачається; грунт – тимчасове відведення земель для будівельних майданчиків та технологічних проїздів; рослинний і тваринний світ, заповідні об’єкти: на стадії будівництва можливі зміни умов міграції диких тварин, а також можливі зміни існуючого стану наявних в зоні будівництва біологічних та екологічних систем. Вплив на об’єкти ПЗФ, навколишнє соціальне середовище, навколишнє техногенне середовище – не передбачається.

10. Відходи виробництва і можливість їх повторного використання, утилізації, зне¬шкодження або безпечного захоронення: на стадії будівництва – будівельні та побутові відходи вивозитимуться для захоронення на місцевий полігон твердих побутових відходів; відходи металу передаватимуться на утилізацію ліцензованій організації; на стадії експлуатації – тверді побутові відходи вивозитимуться для захоронення на місцевий полігон твердих побутових відходів; відпрацьовані люмінесцентні лампи, інші небезпечні відходи передаватимуться на утилізацію ліцензованій організації.

11. Обсяг виконання ОВНС: у відповідності до вимог ДБН А.2.2-1-2003.

12. Участь громадськості: публікація Заяви про наміри в засобах масової інформації, проведення громадських обговорень.

Ознайомитися з документацією та проектними матеріалами ОВНС, а також висловити зауваження та рекомендації можна до 11 листопада 2013 року за адресою: 58023, м. Чернівці, вул. Комунальників, 5, тел. (0372) 57-82-19, 54-46-01.

Громадські слухання проводитимуться 11 листопада 2013 року о 15-00 в приміщенні Чернівецької міської ради, кабінет 105.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області до ...
Наступна новина: У Волинській області їзда ...

КОМЕНТАРІ