Транспортна міліція проводить досудове розслідування за фактом падіння літака на Волині

Транспортна міліція проводить досудове розслідування за фактом падіння літака на Волині

11.10.13 10:10 0 838
За фактом падіння легкомоторного літака АН-2 неподалік від села Скулин Ковельського району на Волині розпочате кримінальне провадження.

Повiдомлення про те, що бiля села Скулин Ковельського району впав літак, у чергову частину Камінь-Каширського РВ УМВС України у Волинській області надiйшло телефоном від 30-річного жителя обласного центру близько 07.40.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативні групи камінь-каширського та ковельського райвідділів міліції, тож було встановлено, що близько 5-ї години на територiю недiючого цивiльного аеродрому впав літак. Внаслідок авiакатастрофи двоє осіб загинули.

Тож даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і розпочате кримінальне провадження за ч. 3 ст. 281 (порушення правил повітряних польотів, що спричинило загибель людей) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування проводить Ковельський лінійний відділ УМВС України на Львівській залізниці. Процесуальне керівництво розслідуванням здійснюватиме група процесуальних керівників на чолі з волинським прокурором із нагляду за додержанням законів у транспортній сфері.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ