В Закарпатській області одного зі зниклих людей знайшли у лісі мертвим

В Закарпатській області одного зі зниклих людей знайшли у лісі мертвим

11.10.13 08:35 0 835
Фатально закінчився похід за грибами для 54-річного жителя села Зарічево, що на Перечинщині. Зранку того дня чоловік, відповідно одягнувшись, вийшов із хати з однією метою – назбирати грибів, але додому не повернувся ні увечері, ні наступного дня.

Дружина зниклого, розуміючи, що самотужки розшукати чоловіка не вдасться, звернулася в Перечинський райвідділ міліції. Дану подію відразу було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією - частина 1 статті 115 Кримінального кодексу України. На пошуки зниклої людини були орієнтовані місцеві правоохоронці та громадськість. Фотографії чоловіка розміщувалися в усіх засобах масової інформації та транслювалися на обласному телебаченні. І тільки три тижні тому невідомий повідомив у міліцію про те, що збираючи гриби у лісі, в урочищі «Глибокий потік», він виявив труп невідомого чоловіка. Правоохоронці встановили особу померлого: зарічівця, який значився без вісті зниклим. При огляді тіла ознак насильницької смерті не виявили. Проводиться перевірка.

Цього ж дня у міліцію звернулася мешканка села Мирча Великоберезнянського району із заявою про те, що її син три дні тому пішов з дому в невідомому напрямку і по теперішній час не повернувся. З місця проживання зниклого міліція вилучила особисті речі для встановлення місця знаходження зниклого. Правоохоронці проводять пошукові заходи.

Мирослава Пекар,

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Столичний УБОЗ затримав ...
Наступна новина: Луцьк: відбудеться ...

КОМЕНТАРІ